Τηλεφωνική εξυπηρέτηση : Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 21:00 και Σάββατο 09:00 - 15:00

Τηλεφωνικές Παραγγελίες : 210.41.10.000


Cart0
Total:0,00 €
Το καλάθι αγορών είναι άδειο!
products

Heat Plus ενδοδαπέδια θέρμανση shp-spn / 30m (3300watt - 15m²) καλύπτει εμβαδόν 30m² και είναι για εγκατάσταση κάτω απο δάπεδα-πλακακια-μάρμαρα Σε 12 Άτοκες Δόσεις

ΚατασκευαστήςHeat Plus
Διαθεσιμότητα:in stock 1000 item(s)
Κωδικός Προϊόντος:01134

Product Dimensions and Weight

βάρος προϊόντος: 1000.0000G
971,00 €
1-3d.gif

Περιγραφή

Βασικά χαρακτηριστικά ΗP
Ενδοδαπέδια Ηλεκτρική Θέρμανση
Είναι το μόνο σύστημα ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ειδικών προδιαγραφών και προηγμένης τεχνολογίας στην οποία δεν υπάρχουν καλώδια, όπως σε πολλούς άλλους τύπους ηλεκτρικής ενδοδαπέδιας, με αποτέλεσμα να είναι απόλυτα ασφαλής.
Η καλύτερη, ποιοτικότερη για κύρια ή βοηθητική θέρμανση, σε χώρους ιατρείων, ιατρικών εργαστηρίων, playrooms, υπνοδωματίων, δωματίων μικρών ξενοδοχείων, γραφείων, κ.α. όπου αναζητείτε ένα καθαρό περιβάλλον χωρίς αιωρούμενα σωματίδια και χωρίς κανέναν θόρυβο με σταθερή απόδοση ανεξαρτήτων καιρικών συνθηκών.
Τα βασικά σημεία διαφοροποίησης της τεχνολογίας FULL SPACE INFRARED HEATING είναι:
1. Η θερμοκρασία που απολαμβάνει ο άνθρωπος είναι η μέση τιμή της θερμοκρασίας του αέρα και της θερμοκρασίας που ακτινοβολεί σε αυτόν από τα αντικείμενα και τους τοίχους του χώρου. Όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια (Full Space Infrared Heating) από την οποία πραγματοποιείται η ακτινοβολία τόσο μεγαλύτερη είναι η αποδοτικότητα και πιο οικονομική η λειτουργία της.
2. Η ομοιόμορφη θέρμανση σε κάθε σημείο ανεξαρτήτως της διαρρύθμισης του χώρου με την βοήθεια ενός συστήματος Full Space Infrared Heating προσδίδει στον άνθρωπο την πιο μεγάλη ευεργετική επίδραση της θερμότητας παρέχοντας άνεση και ταυτόχρονα ένα υπέροχο αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης σε οποιοδήποτε σημείο ο άνθρωπος βρίσκεται στον χώρο που διαθέτει FULL SPACE INFRARED HEATING SYSTEM.
3. Η ακτινοβολία από το δάπεδο (Full Space Infrared Heating) το οποίο είναι στο χαμηλότερο σημείο του χώρου βοηθά αποτελεσματικά ώστε η θερμότητα να διαχέεται από κάτω προς τα πάνω. Η υπέρυθρη μακροκυματική ακτινοβολία τύπου C (βιογεννετικό υπέρυθρο) όπου διαχέεται από το δάπεδο είναι η ασφαλέστερη και υγιέστερη.
4. Η τεχνολογία Full Space Infrared Heating προσδίδει άμεση την αίσθηση της θερμότητας σε όλη την επιφάνεια του χώρου χωρίς ανθυγιεινά ρεύματα αέρα.
5. Η τεχνολογία Full Space Infrared Heating προσδίδει ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία. (θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό μας σύστημα, στην χαλάρωση των μυών, στην ενίσχυση της ελαστικότητας των ιστών, βοηθά στην αιμάτωση του δέρματος, διεγείρει τον μεταβολισμό, επιδρά αντιοξειδωτικά, βοηθά στην βελτίωση του κυκλοφοριακού, στους ρευματισμούς και στην αρθρίτιδα στην μείωση αλλεργικών αντιδράσεων και κρίσεων άσθματος κ.α.
6. Η τεχνολογία Full Space Infrared Heating προσδίδει την χαμηλότερη κατανάλωση από οποιοδήποτε άλλο σύστημα θέρμανσης (εκτός συγκεκριμένων συστημάτων κλιματισμού σε συγκεκριμένες συνθήκες λειτουργίας).
7. Η τεχνολογία συστήματος Full Space Infrared Heating προσδίδει στην εγκατάσταση άμεση συσσώρευση θερμότητας στην μεγαλύτερη επιφάνεια του χώρου ήτοι του δαπέδου και την ελαχιστοποίηση των απωλειών θερμότητας από τους τοίχους & ανοίγματα καθώς και την αποφυγή υγρασίας σε αυτούς.
ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Πίσω στην κατηγορία: Ενδοδαπέδια Θέρμανση

ΕΩΣ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
στα περισσότερα από τα προϊόντα μας

100% ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ
πελάτες

ΔΩΡΕΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

εντός Αθηνών
(ισχύουν όροι)


Ωράριο καταστήματος : Δευτέρα , Τετάρτη , Σάββατο 09:00 - 15:00 και Τρίτη , Πέμπτη , Παρασκευή 09:00 - 14:00 και 17:30 - 21:00

Ποιοί Είμαστε

H εταιρία DF PRESIDENT FIORENTINOS έχει σταθερή ανάπτυξη και προμηθεύει & εγκαθιστά συστήματα κλιματισμού, θέρμανσης και ηλιακών τελευταίας τεχνολογίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 Γρ. Λαμπράκη 55, 18534 Πειραιάς

 210.41.10.000 - 210.41.13.583

 210.41.11.265

 info@fiorentinos.gr